dimecres, 25 de novembre del 2015

Dades 25 de novembre de 2015

La jornada ha començat amb cels tapats arreu i algunes pluges febles i disperses sobretot al nord del país. A partir de mig matí s'han anat obrint clarianes i ha quedat un dia amb intervals de núvols, tret de la serralada pirinenca on ha quedat tapat tot el dia i s'han produït pluges i nevades a cotes mitges i altes, localment abundants a la cara nord i més febles a la cara sud. La propera nit tot continuarà igual, amb intervals de núvols més importants com més cap al nord, i precipitacions que continuaran caient al Pirineu, de neu a cotes altes. Les mínimes seran més altes i ja no s'esperen glaçades. Demà tindrem un dia semblant al d'avui, amb intervals de núvols sense precipitacions, i amb temperatures de dia que seran més altes que avui. En dies posteriors el temps s'anirà estabilitzant amb domini cada cop més marcat de l'anticicló situat a l'atlàntic. Ara com ara no es veuen canvis importants a la vista.

Les temperatures han estat més altes que ahir, amb màximes entre els 10 i 15ºC i mínimes entre els -1 i els 3ºC, i amb humitat moderada, visibilitat no massa bona sobretot al matí, i vent que ha bufat moderat al matí i fluix a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,2ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:   -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    11,9ºC
T. Mínima:      1,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    10,9ºC
T. Mínima:      2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,3ºC
T. Mínima:      2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,3ºC
T. Mínima:     -0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada