diumenge, 29 de novembre del 2015

Dades 29 de novembre de 2015

La jornada ha començat amb cel tapat de boira alta, que s'ha desfet a mig matí quedant un migdia i tarda assolellats amb alguns núvols prims. La propera nit es tornaran a formar nombroses boires a l'interior amb temperatures que seran fredes, i de cara a demà tindrem boires fins a mig matí o migdia i tardes amb sol. Les temperatures seran més fredes a llocs baixos mentre que pujaran a llocs elevats per efecte de la inversió tèrmica. La setmana vinent es caracteritzarà per la presència d'un anticicló potent que abarcarà tot el sud del continent, amb domini del sol i les boires cada cop més persistents i extenses a ponent. Vents fluixos i temperatures fredes a l'interior, més suaus de dia a la resta amb mala visibilitat. Aquesta situació es podria perllongar tota la setmana, i ara com ara sense cap mena de canvi de temps a la vista.

Les temperatures d'avui han estat més fredes, amb màximes entre els 7 i 12ºC i mínimes entre els 1 i -3ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona tret de primera hora del matí i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,2ºC
T. Mínima:   -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:     -2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,8ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:      -1,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     9,0ºC
T. Mínima:      1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     9,8ºC
T. Mínima:     -2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,3ºC
T. Mínima:      0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada