divendres, 27 de novembre del 2015

Dades 27 de novembre de 2015

La jornada d'avui ha estat força tranquil·la, amb domini del cel serè arreu i tant sols amb algunes boires matinals locals, i núvols que s'han format a sotavent dels Pirineus. La tarda ha estat força assolellada arreu. La propera nit tindrem cel serè amb nova formació de bancs de boira a l'interior que de nou i tal com ha passat avui, es tornaran a desfer abans de mig matí. Les temperatures la propera nit  seran més fredes en general, amb més gelades a l'interior, i demà un cop es desfacin les boires tindrem sol amb alguns núvols degut al pas d'un front poc actiu que no ens portarà precipitacions. Diumenge l'estabilitat serà més marcada i el sol dominarà arreu amb més boires matinals, que podrien persistir fins migdia o la tarda. Les temperatures de diumenge a l'interior seran més fredes. De cara a la propera setmana sembla que s'imposaria l'estabilitat molt marcada, amb sol i boires persistents a ponent.

Les temperatures avui han baixat, amb màximes entre els 9 i 15ºC i mínimes entre els 5 i -1ºC i una marcada inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:    0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,5ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     9,2ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:      -1,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,1ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:     -0,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,7ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada