dissabte, 14 de novembre del 2015

Dades 14 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia pràcticament calcat al d'ahir, amb boira espessa a primera hora del dia i que s'ha aixecat una mica al migdia i tarda, per bé que s'ha mantingut alta sense que s'arribés a trencar en cap moment. De moment tot continua igual amb l'anticicló ferm damunt nostre, per la qual cosa la propera nit i matinada s'espessiran i s'estendran de nou les boires per tot l'interior, amb temperatures fresques i mala visibilitat en general, i demà tornarem a tenir un dia molt semblant, amb boires extenses sobretot a primera hora, i persistents cap a ponent. En aquestes zones les temperatures es mantindran baixes, mentre que a la resta de zones on predomini el sol, les temperatures seran ben suaus de dia. La setmana començarà de la mateixa forma i de fet es mantindrà igual fins divendres, mentre que el cap de setmana ens entrarà un front provinent del nord que provocarà nevades al Pirineu, vent fort que netejarà les boires i una marcada baixada de temperatures, amb ambient que es farà hivernal.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 8 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i 9ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,5ºC
T. Mínima:   6,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima:    1,9ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,1ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,7ºC
T. Mínima:       7,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    10,7ºC
T. Mínima:      8.7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,7ºC
T. Mínima:      6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada