dilluns, 30 de novembre del 2015

Dades 30 de novembre de 2015

La setmana ha començat amb domini d'un anticicló força potent que estabilitza completament el temps, i hem tingut un dia pràcticament serè arreu del país, amb alguna boira matinal molt local que s'ha desfet ràpidament. La propera nit es formaran més boires que demà duraran fins a mig matí o migdia, mentre que a la resta del país dominarà totalment el sol amb algun núvol prim. Les temperatures seran fredes de matinada sobretot a llocs enclotats, mentre que per efecte de la inversió tèrmica es mantindran més altes a llocs elevats. De dia les màximes seran suaus, sobretot fora de llocs enclotats on s'acumuli l'aire fred. En dies posteriors, probablement tot el que quedi de setmana pel cap baix, tindrem temps estable amb sol i boires que s'aniran fent més extenses amb el pas dels dies.

Les màximes d'avui han anat entre els 10 i 17ºC, i mínimes entre els 3 i -3ºC, amb clara inversió tèrmica a primera hora. La visibilitat ha estat bona, la humitat ha estat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,0ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,3ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,0ºC
T. Mínima:      0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    10,5ºC
T. Mínima:     -2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,6ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: gebre a terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada