dissabte, 21 de novembre del 2015

Dades 21 de novembre de 2015

El dia ha començat amb cels tapats arreu i fins i tot amb petits ruixats al pas del front que ens ha anat escombrant de nord a sud. A partir de mig matí,un cop aquest front ja s'ha acabat d'allunyar, el cel s'ha anat asserenant de nord a sud tret de la serralada pirinenca on ha nevat sobretot a la vessant nord, i per altra banda a la tarda s'han produït ruixats amb calamarsa al nord-est del país. La propera nit el vent anirà encalmant i el cel quedarà serè arreu, tret de la zona pirinenca, i les temperatures seran clarament més baixes que en dies enrere, fregant els 0ºC en molts punts de l'interior. Demà tindrem un dia amb sol, algunes bandes de núvols que aniran passant a tota velocitat empeses pel vent de mestral que bufarà amb cops moderats, i la temperatura de dia serà baixa amb moltes màximes entre 5 i 10ºC, fins i tot una mica inferiors en llocs elevats. Dilluns continua l'entrada d'aire fred amb ambient de ple hivern, i en dies posteriors l'anticicló atlàntic s'apropa més amb temps estable, i ambient fred sobretot de nit.

Les temperatures d'avui encara han estat suaus, amb màximes entre els 11 i 16ºC i mínimes entre els 4 i 10ºC, la humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima:    6,0ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima:   4,3ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    14,8ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    11,3ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    0,6 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,2ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,8ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,5 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    15,3ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,7ºC
T. Mínima:      6,6ºC
Precipitació:   0,3 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada