dijous, 26 de novembre del 2015

Dades 26 de novembre de 2015

El dia ha estat dominat pel sol, amb aparició de núvols prims a la tarda que es formen a sotavent dels Pirineus en dies de vent fort de mestral. L'excepció la trobem a la serralada pirinenca, on el cel ha continuat tapat i ha seguit nevant sobretot al matí, mentre que a la tarda ja ha anat parant. La propera nit tindrem alguns núvols prims, i demà la situació serà si fa no fa la mateixa, amb vent de mestral que continuarà bufant, per bé que no serà tant intens com avui, temperatures que continuaran molt suaus i núvols al Pirineu, ja sense precipitacions. De cara a dissabte i diumenge l'anticicló s'anirà imposant de forma progressiva,amb temps estable, vents cada cop més fluixos i domini del sol. Les temperatures seran suaus de dia i una mica més baixes de nit. La setmana vinent, almenys la primera part, tindrem estabilitat absoluta amb sol i boires que cada cop es faran més extenses a l'interior.

Les temperatures d'avui han estat molt més suaus que en dies enrere, amb màximes entre els 14 i 19ºC, imínimes entre els 1 i 7ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,8ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:    7.6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    15,7ºC
T. Mínima:      5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    16,3ºC
T. Mínima:      5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    17,6ºC
T. Mínima:      1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    15,5ºC
T. Mínima:      4,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada