divendres, 13 de novembre del 2015

Dades 13 de novembre de 2015

El dia d'avui ha estat dominat per les boires i núvols baixos molt extensos, que han afectat la major part del país tret de zones altes del Pirineu i del nord-est. A les planes interiors les boires han estat molt extenses i espesses la major part del dia. La situació segueix inamovible amb un gran anticicló que afecta tot el sud del continent, amb sol a zones altes i boires i núvols baixos a cotes mitges i baixes. La propera nit es tornaran a espessir les boires i demà al matí tornaran a ser molt denses i extenses arreu de l'interior. Durant el dia de demà es podrien aixecar algunes d'elles, mentre que d'altres continuaran persistents i amb ambient força fresc, mentre que l'ambient serà força suau a les zones amb presència del sol. Diumenge la situació no canvia i continuarem amb un temps semblant. La setmana començarà de la mateixa manera i no serà fins a finals de setmana quan podria començar a canviar tot plegat, amb entrada de vent del nord, desaparició de les boires i baixada de temperatura.

Les temperatures han baixat de forma molt marcada respecte les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 8 i 13ºC i les mínimes entre els 5 i 10ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,5ºC
T. Mínima:   7,5ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  8,4ºC
T. Mínima:   4,4ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     9,5ºC
T. Mínima:      5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:   0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,3 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,4ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada