diumenge, 29 de novembre del 2015

Fotografies de la setmana (23 al 29 de novembre de 2015)

Dilluns 23 de novembre:  les pluges de principis de mes, juntament amb les temperatures suaus dels dies posteriors, han fet que l'herba que no havia pogut germinar fins ara ho faci amb empenta:
Dimarts 24 de novembre:  a primera hora hi va haver boira, però a partir de mig matí es va desfer i va quedar un dia clar amb alguns núvols prims. Imatge a Calaf a la tarda:
Dimecres 25 de novembre:  dia dominat per les boires altes i la mala visibilitat fins a la tarda,quan es van obrir algunes clarianes. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 26 de novembre:  aquell dia vam tenir cel serè amb bona visibilitat i vent de mestral que va bufar amb ganes.Imatge a la tarda:
Divendres 27 de novembre:  dia de temps molt estable i amb sol i alguns núvols poc importants. Imatge a mitja tarda:
Dissabte 28 de novembre:  el dia va estar dominat per la boira fins a mig matí, moment en que es va començar a trencar i va quedar un migdia i sobretot tarda ben clars. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 29 de novembre:  un dia semblant al d'ahir, amb un matí amb boira fins a mig matí, i tarda amb sol i alguns núvols prims. Vista des de Calaf cap a Aleny a primera hora de la tarda:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada