diumenge, 22 de novembre del 2015

Fotografies de la setmana (16 al 22 de novembre de 2015)

Dilluns 16 de novembre:  el matí va començar amb boira ben espessa, malgrat que a diferència de dies anteriors, a mig matí va sortir el sol. Imatge a Calaf:
Dimarts 17 de novembre:  dia completament dominat per la boira, a estones alta i a estones ben espessa i que deixava molt mala visibilitat. Imatge a la tarda als voltants del dipòsit d'aigües de Calaf:
Dimecres 18 de novembre:  el matí va començar molta boira, però ràpidament es va desfer i va quedar un dia assolellat tot i alguns núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 19 de novembre:  la jornada va estar dominada pel sol i bona visibilitat, tret d'una estona al matí que la boira va ser present.Imatge a la tarda des dels plans de Conill mirant a ponent:
Divendres 20 de novembre:  nou dia de temps molt estable, amb boira fins a migdia espessa, i tarda amb núvols prims un cop la boira es va desfer.Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 21 de novembre:  el temps va canviar radicalment, i l'entrada del vent de mestral amb força va portar cels nets amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 22 de novembre:  el dia ha començat amb intervals de núvols mitjos provocats pel vent de mestral a sotavent del Pirineu, i amb alguns núvols baixos. Imatge a Calaf a la sortida del sol:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada