dimecres, 4 de novembre del 2015

Dades 4 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia de temps totalment estable i amb cel que s'ha mantingut serè a tot el país, amb l'excepció de les zones baixes de l'interior on hi ha hagut boira fins a mig matí, i alguns núvols alts i mitjos molt poc importants que han anat desfilant pel cel. La propera nit es tornaran a formar boires a molts punts de l'interior i demà tindrem de nou un dia molt tranquil amb domini del sol arreu un cop s'hagin desfet les boires matinals. Les temperatures seran força fresques a primera hora però durant el dia pujaran una mica més que no pas avui. En dies posteriors, tot el que queda de setmana i segurament bona part de la propera setmana, tindrem temps molt estable i continuació de la tònica de sol i boires matinals, amb temperatures que a poc a poc aniran pujant.

Les màximes d'avui han anat entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 9ºC, amb inversió tèrmica a la matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat moderada i el vent ha bufat molt fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:    6,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,3ºC
T. Mínima:      5,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,4ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    17,1ºC
T. Mínima:      7,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    17,7ºC
T. Mínima:      6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       8,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada