diumenge, 15 de novembre del 2015

Dades 15 de novembre de 2015

La jornada ha estat a grans trets, igual que els dies anteriors, amb temps estable i per tant domini del sol a l'est del país i zones altes i de les boires a les planes interiors, i que un dia més han estat persistents a ponent, però no a l'altiplà central, on durant el dia s'han desfet però fa poca estona s'han tornat a posar. La propera nit tornarà a estar dominada per la boira a zones interiors, mentre que a la resta el cel es mantindrà serè i amb temperatures en general més fredes. La propera setmana començarà si fa no fa amb la mateixa tònica i aquesta situació s'allargarà fins dijous-divendres. Dissabte i diumenge canvia radicalment el temps, amb entrada d'una massa d'aire més freda des del nord,amb vent que s'enfortirà notablement, nevades al Pirineu, sobretot a la banda nord, i desaparició per complert de les boires. Les temperatures a partir del proper cap de setmana ja seran hivernals.

Les màximes d'avui han estat més altes, amb valors entre els 10 i 20ºC segons la presència o no de boira, i mínimes entre els 2 i 7ºC.La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima:   2,8ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    20,8ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:   0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada