dijous, 12 de novembre del 2015

Dades 12 de novembre de 2015

Avui hem tornat a tenir un dia completament dominat per l'estabilitat, amb sol i boires,avui més extenses que no pas les d'ahir però que en general no han estat tant persistents tret de ponent, on han continuat inamovibles. La previsió indica que la propera nit i matinada es tornaran a formar moltes boires, tant a l'interior com al prelitoral, i les mínimes seran semblants o una mica més baixes. Demà a l'igual que ha passat avui, moltes de les boires es desfaran al llarg del dia quedant un cel serè, mentre que en algunes zones situades més a ponent els núvols baixos no s'arribaran a desfer del tot. Les temperatures seran molt suaus allà on domini el sol, mentre que a les zones on el cel resti tapat seran lleugerament fresques, en tot cas superiors a les habituals. En dies posteriors sembla que continua la mateixa tònica, i ara per ara sense canvis de temps a la vista a curt o mig termini.

Les màximes d'avui han estat molt irregulars, amb valors entre els 14 i 21ºC, i mínimes entre els 3 i 9ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat molt fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,3ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,4ºC
T. Mínima:       6,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,4ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:   0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    14,1ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    17,5ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada