divendres, 6 de novembre del 2015

Dades 6 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia que ha començat, com els anteriors, amb sol i bancs de boira que s'han situat a zones baixes de l'interior i del prelitoral, i que s'han desfet amb rapidesa a primera hora del dia. El migdia i la tarda han estat assolellats arreu, i tant sols s'han observat alguns núvols prims al nord del país, molt poca cosa tot plegat. La propera nit i matinada es tornaran a formar boires, mentre que a la resta el cel serà ben serè, i demà tornarem a tenir una jornada tranquil·la i amb temperatures molt suaus de nou. La situació pel diumenge serà semblant, amb més boires i núvols baixos sobretot matinals, i temperatura ben suau sobretot de dia, clarament superior a la típica per l'època. Com a avanç de previsió per la propera setmana dir que no s'esperen canvis, que l'anticicló continuarà dominant-nos de ple i seguirem amb aquesta tònica de temps estable i amb temperatures molt suaus, de moment sense perspectives de canvis significatius.

Les temperatures màximes d'avui han estat més altes que ahir, amb valors compresos entre els 18 i 25ºC,especialment altes a l'est. Les mínimes per la seva part s'han situat entre els 7 i 11ºC, amb vent fluix de mestral, visibilitat no massa bona i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,6ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,5ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    19,7ºC
T. Mínima:      9,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    21,0ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada