diumenge, 1 de novembre del 2015

Dades 1 de novembre de 2015

El dia ha estat força tranquil i amb domini del sol tot el dia, encara que amb alguns intervals de núvols baixos que han anat apareixent cap a l'est i que no han arribat a tapar el cel. La situació ve dominada per una depressió activa que a hores d'ara creua l'estret de Gibraltar. La propera nit es taparà del tot el cel i demà al matí plourà a l'extrem sud del país amb intensitat,mentre que a la resta del país la pluja caurà de forma molt més aïllada. A partir de migdia la inestabilitat màxima anirà creuant el país de sud a nord amb pluges intenses i generals que cauran sobretot entre migdia i el vespre, aclarint després de sud a nord. Les quantitats que es poden recollir seran importants i ocasionalment podrien caure en forma de tempesta. Demà a la nit la pluja més important s'anirà allunyant pel nord i ja dimarts tindrem un dia tapat però amb pluges molt febles, fins i tot s'obriran clarianes. En dies posteriors el temps serà estable,amb matins amb moltes boires a l'interior i migdies i tardes assolellades. Les temperatures baixaran demà i dimarts,per tornar a pujar a mitjans i finals de la propera setmana.

Les màximes del dia han estat més baixes, amb valors entre els 16 i 20ºC i mínimes entre els 4 i 10ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular i el vent ha bufat amb cops moderats de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,3ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,0ºC
T. Mínima:    5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,3ºC
T. Mínima:       8,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    19,1ºC
T. Mínima:      9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     16,7ºC
T. Mínima:       9,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada