dilluns, 16 de novembre del 2015

Dades 16 de novembre de 2015

La setmana ha començat amb estabilitat, sol a zones altes i a la meitat est, i boires força persistents un dia més al centre del país i ponent. De moment estem sota la influència d'un gran anticicló que no es mou, i que ens continuarà provocant temps estable amb sol i boires, que la propera nit es tornaran a estendre i espessir notablement. Demà tindrem un dia semblant al d'avui, amb sol i boires i temperatures que es tornaran a mostrar molt suaus als llocs amb sol i fredes als llocs amb cel tapat. En dies posteriors tot continua igual fins divendres, dissabte ens arriba un front des del nord amb una massa d'aire fred darrera que ens afectarà sobretot diumenge,amb neu a la cara nord pirinenca, vent i domini del sol a la resta i temperatures que aniran baixant de forma clara,fins i tot brusca. La setmana vinent podria ser ben freda i amb temps insegur.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 6 i 15ºC i les mínimes entre els 0 i 6ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent que ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,8ºC
T. Mínima:   3,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima:    0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,7ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     5,6ºC
T. Mínima:      2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,7ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     8,8ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,6ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada