dissabte, 7 de novembre del 2015

Dades 7 de novembre de 2015

El dia ha estat absolutament estable a tot el país, amb domini en general del sol tret d'algunes boires matinals en llocs enclotats de l'interior, i bancs de núvols baixos que s'han situat al litoral, en aquest darrer cas han estat més persistents i no s'han arribat a desfet del tot. La situació general ve dominada per un enorme anticicló que ocupa tot el sud europeu amb una massa d'aire càlida en alçada. Aquesta situació no sembla que hagi de canviar els propers dies, per la qual cosa la previsió no varia: domini del sol, algunes boires i núvols baixos a l'interior matinals i potser també prop del mar, i temperatures clarament més altes del que és habitual per l'època. No es preveu canvis en, com a mínim, 8-10 dies, potser més i tot.

Les temperatures s'han disparat avui, i les màximes s'han situat entre els 22 i 23ºC, força homogènies, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 14ºC, amb clara inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:   10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    23,0ºC
T. Mínima:     8,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,2ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,8ºC
T. Mínima:     10,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    22,8ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,0ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada