diumenge, 8 de novembre del 2015

Fotografies de la setmana (2 al 8 de novembre de 2015)

Dilluns 2 de novembre:  fulles de moixera de pastor (Sorbus torminalis), espècie pròpia de zones mediterrànies de muntanya mitjana i que apareix al nostre país, que a la tardor adquireixen una coloració groc-vermellosa molt vistosa:
Dimarts 3 de novembre:  després de les fortes pluges del dia anterior, el dia va començar amb boires i intervals de núvols, mentre que a la tarda es va tapar més sense conseqüències:
Dimecres 4 de novembre:  vista del pantà de Rialb sota la boira a primera hora del dia. A la dreta de la imatge es pot veure la capella de Sant Iscle, al fons a l'esquerra el Montsec:
Dijous 5 de novembre:  dia de temps ben estable, amb domini del sol i tant sols alguns núvols prims poc importants. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Divendres 6 de novembre:  aquell dia va continuar el temps estable, amb cel serè arreu tot el dia i tant sols alguna boira matinal. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 7 de novembre:  continuació del mateix tipus de temps, amb tranquil·litat, domini del sol i bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 8 de novembre:  el dia s'ha aixecat amb sol, tot i que amb nombroses boirines i algunes boires degudes a l'elevada humitat que tenim:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada