dimarts, 10 de novembre del 2015

Dades 10 de novembre de 2015

Avui hem tingut un dia molt semblant al d'ahir, amb temps ben estable i dominat per sol arreu, amb boires que han estat matinals a punts de l'interior i prelitoral, i que s'han mantingut persistents a ponent i a l'altiplà central. La propera nit es tornaran a formar moltes boires que demà es presentaran si fa no fa als mateixos llocs que avui, i que poden tornar a ser persistents a ponent i l'altiplà, i matinals a la resta de zones. Les temperatures es mantindran força fresques als indrets afectats per la boira, i molt més altes de l'habitual a la resta de llocs. Aquesta situació es pot allargar no ja tant sols el que resta de setmana, si no possiblement bona part de la propera setmana, ara per ara sense perspectives de canvis de temps.

Les temperatures màximes han estat molt diferents segons el lloc en funció de la presència o no de boires persistents:mentre en els llocs amb sol s'ha arribat als 18-21ºC, als llocs on ha persistit la boira les màximes s'han quedat entre els 9 i 12ºC, amb humitat elevada, vent fluix de mestral i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,7ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,6ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,3ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:   0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,6ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,0ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10.6ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada