dissabte, 28 de novembre del 2015

Dades 28 de novembre de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols sobretot cap al nord del país provocats per un front molt feble que tant sols ha deixat algunes precipitacions al Pirineu occidental, i per altra banda s'han format bancs de boira a l'interior i que han persistit fins a mig matí, aclarint ràpidament i quedant un migdia i sobretot tarda ben assolellada arreu, pràcticament sense cap núvol. La propera nit tindrem cel serè amb mínimes fredes, i de nou es tornaran a formar boires a l'interior, que que a l'igual que avui es desfaran abans de migdia. Demà les temperatures màximes seran semblants a les d'avui o bé una mica més baixes. La propera setmana començarà amb domini ple de l'anticicló, sol a tot el país i boires que cada dia es faran més persistents i extenses, amb temperatures fredes, mentre que a la resta del país tindrem fred de nit i suavitat de dia. Ara per ara sense perspectives de canvis.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i 3ºC, amb certa inversió tèrmica de matinada. Al matí teníem humitat elevada i mala visibilitat, mentre que a la tarda la visibilitat ha estat molt bona i la humitat baixa. El vent ha bufat moderat al matí i més fluix a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:    2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,9ºC
T. Mínima:   -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,2ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,9ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,9ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,3ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,5ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada