dimarts, 17 de novembre del 2015

Dades 17 de novembre de 2015

El dia ha tornat a estar marcat per l'estabilitat, amb sol a les zones de muntanya i a l'est del país, i pels bancs de boira que han estat una jornada més persistents a l'altiplà central i a ponent, amb ambient ben fred en aquestes zones. Ara per ara no hi ha canvis, i la propera nit es tornaran a intensificar i estendre les boires per tot l'interior, mentre que la jornada de demà serà pràcticament calcada a la d'avui, amb temperatura força suau als llocs assolellats i freda als indrets emboirats. Dijous i divendres no s'esperen canvis, mentre que dissabte comença a canviar la situació, amb arribada d'un front pel nord que portarà ruixats al Pirineu i algun altre punt del nord del país, núvols a la resta i entrada del vent que farà aixecar del tot les boires, amb inici de baixada de temperatures a a,ta muntanya. Diumenge ens arriba una massa d'aire molt més freda, que portarà neu al Pirineu, fred d'hivern arreu i vent fort de mestral. Sembla que l'ambient fred i hivernal es podria perllongar durant uns quants dies.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut en funció de la presència o no de boira entre els 5 i els 19ºC,i les mínimes entre els 0 i 5ºC, amb humitat elevada,mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,7ºC
T. Mínima:   3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima:   -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    18,3ºC
T. Mínima:      0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     5,5ºC
T. Mínima:      1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,1ºC
T. Mínima:      4,2ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     6,3ºC
T. Mínima:      5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6,8ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada