diumenge, 1 de novembre del 2015

Fotografies de la setmana (26 d'octubre a 1 de novembre de 2015)

Dilluns 26 d'octubre:  fulles d'auró negre (Acer monspessulanum), espècie pròpia de zones mediterrànies continentals, que a la tardor adquireixen una coloració groc-vermellosa molt vistosa:
Dimarts 27 d'octubre: dia tapat al matí, amb pluja feble i boira a zones elevades, com ara aquesta pineda de la part més alta de la serra de Castelltallat a mig matí:
Dimecres 28 d'octubre: detall de flors de bruc d'hivern (Erica multiflora), espècie pròpia de zones mediterrànies i que precisament ara es troba en floració. Es pot trobar en pinedes de pi blanc en orientacions solelles:
Dijous 29 d'octubre:  jornada dominada pels intervals de núvols prims sense conseqüències i amb bona visibilitat. Fotografia a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 30 d'octubre:  el dia va estar dominat pel cel absolutament serè, pràcticament sense cap núvol. Imatge a la tarda:
Dissabte 31 d'octubre: de nou el temps va ser estable, amb domini del sol i amb molt bona visibilitat tota la jornada. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord:
Diumenge 1 de novembre: el dia ha començat amb alguns intervals de núvols baixos provocats pel vent que ja ha començat a bufar de llevant amb unes certes ganes:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada