dilluns, 9 de novembre del 2015

Dades 9 de novembre de 2015

El dia ha començat amb cel serè a zones altes i a la part est, mentre que la boira ja era present a llocs enclotats i cap a ponent. A mig matí la boira s'ha anat estenent i ha acabat ocupant bona part de l'interior, essent persistent tota la jornada, mentre que les que s'han format a les zones més properes al prelitoral s'han desfet ràpidament. La situació general continua inamovible, dominada per un enorme anticicló que es situa sobre el sud del continent, i això assegura temps estable pels propers 8-10 dies com a mínim. Per tant, tindrem dies de sol i boires, força presents a les planes interiors i que podran ser persistents, encara que en alguns llocs es trencaran durant el dia. Les temperatures continuaran molt suaus als llocs on domini el sol, mentre seran fresques a les zones dominades per la boira.

Les màximes d'avui han estat clarament més baixes a les zones afectades per boira, amb valors entre els 13 i 20ºC i mínimes entre els 6 i 10ºC, de nou amb inversió tèrmica. La humitat ha estat elevada,el vent fluix de mestral i la visibilitat molt dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,6ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,6ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,9ºC
T. Mínima:      8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    13,1ºC
T. Mínima:      6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,8ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada