dimecres, 11 de novembre del 2015

Dades 11 de novembre de 2015

La jornada ha estat molt semblant a la d'ahir, amb estabilitat absoluta, sol i de nou bancs de boira extensos a l'interior i que han tornat a ser persistents, per bé que avui s'han aixecat abans de migdia a l'altiplà central, mentre que han durat tota la jornada a ponent. La previsió per demà no indica canvis, i seguirem amb la mateixa tònica de sol i boires, de nou persistents i que afectaran si fa no fa als mateixos llocs dels darrers dies. La temperatura es mantindrà fresca als llocs amb boira i molt alta als llocs amb sol, clarament superiors a les que tocaria per l'època. De moment segueix sense veure's canvis de temps almenys a 8-10 dies vista, tot i que a partir del cap de setmana la temperatura tendeix a anar baixant progressivament.

Les temperatures d'avui han estat de nou molt irregulars en funció de la presència i durada de la boira, i s'han mogut entre els 12 i 24ºC les màximes i entre els 6 i 9ºC les mínimes. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta sobretot al matí,i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,4ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,6ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:   0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    14,3ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    17,5ºC
T. Mínima:      8,4ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada