diumenge, 11 de gener del 2015

Fotografies de la setmana (5 a l'11 de gener de 2015)

Dilluns 5 de gener: la setmana començava amb domini d'un potent anticicló, el qual comportava sol i boires. En la imatge, presa a primera hora del matí, es veu una capa prima de boira amb ressol:
 
Dimarts 6 de gener: el dia va estar dominat per la boira espessa de punta a punta de dia, tant sols amb alguna petita clariana a migdia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
 
Dimecres 7 de gener: tot va continuar exactament igual, amb boires espesses a l'interior i molt persistents. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 8 de gener: sense cap canvi en el temps, per tant va seguir la boira molt espessa i persistent tot el dia. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Divendres 9 de gener: el dia va ser calcat a l'anterior, amb molta boira tot el dia. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 10 de gener: fins a migdia va continuar la boira ben tancada i espessa, mentre que de cara a la tarda es va trencar, quedant un cel serè amb bona visibilitat:
Diumenge 11 de gener: al matí hem tingut de nou boira espessa i humida, mentre que a la tarda la boira s'ha trencat temporalment i durant una estona ha lluit el sol. Imatge a primera hora de la tarda:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada