diumenge, 18 de gener del 2015

Fotografies de la setmana (12 al 18 de gener de 2015)

Dilluns 12 de gener: la setmana començava amb temps estable, boires molt a primera hora i sol amb molt bona visibilitat la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimarts 13 de gener:de nou el temps va ser estable, amb domini del sol i pràcticament sense núvols. Imatge al final de la tarda als plans de Conill 
Dimecres 14 de gener: tot i trobar-nos en el cor de l'hivern, algunes espècies vegetals floreixen en aquesta època, com ara la ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides). Imatge presa a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 15 de gener: dia de temps molt estable, amb una tarda caracteritzada pel sol, bona visibilitat i tant sols alguns núvols prims cap al Pirineu, símptoma del canvi de temps que ens havia d'afectar l'endemà:
Divendres 16 de gener: el matí va ser dominat per cels tapats, boires i pluja no gaire intensa, mentre que a la tarda el cel es va obrir ràpidament amb la retirada del front cap al mar. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 17 de gener: com en el dia anterior, el matí va estar dominat per la boira i la mala visibilitat, i a la tarda va dominar el sol amb restes de boira al Prepirineu. Imatge des de Conill mirant al nord a primera hora de la tarda:
Diumenge 18 de gener: el dia ha començat amb molt de sol, però l'apropament d'un nou front per ponent ha portat a l'aparició de núvols prims que a poc a poc envaeixen el cel. Imatge des de Calaf a migdia mirant en direcció a Boixadors i Castelltallat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada