dimarts, 27 de gener del 2015

Dades 27 de gener de 2015

El dia ha començat amb algunes boires a primera hora, en general poc extenses i que s'han desfet molt ràpidament, i un cop s'han desfet aquestes, ha quedat un cel més aviat tapat per bandes de núvols alts i mitjos que acostumen a formar-se a sotavent del Pirineu en situacions de vent del nord de llarga durada com l'actual. No s'han produït precipitacions. La propera nit es podrien tornar a formar algunes boires, i demà tindrem núvols i clarianes, en general més sol que no pas avui, amb temperatura una mica més alta de dia. Dijous a la tarda-vespre arribarà un front des del nord amb nevades cada cop més importants al Pirineu, núvols a la resta i vent entre ponent i mestral en augment. Divendres, dissabte i diumenge seran dies marcats pel vent fort a molt fort de mestral, neu a la cara nord pirinenca, ambient força fred però sense precipitacions a la nostra zona.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 5 i12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i -3ºC, amb vent a cops moderats de mestral, bona visibilitat tret de primera hora del matí, i baixa humitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,1ºC
T. Mínima:     -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,7ºC
T. Mínima:        1,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,1ºC
T. Mínima:       0,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,8ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,3ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     5,9ºC
T. Mínima:     -1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     6,1ºC
T. Mínima:      0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada