diumenge, 25 de gener del 2015

Dades 25 de gener de 2015

El temps ha estat semblant al d'ahir, amb cel en conjunt serè o tant sols amb algunes bandes de núvols alts i mitjos que es formaven a sotavent de la serralada pirinenca per efecte del vent del nord, i que no han portat cap conseqüència. La propera nit tindrem alguns núvols, el vent encalmarà força i tot plegat provocarà que les mínimes siguin més baixes, amb glaçades força generals, tot i que no seran massa intenses. Demà tornarem a tenir alguns núvols, i les temperatures màximes es quedaran una mica més curtes que no pas les d'avui. 
De cara a la propera setmana, temps estable fins a mitjans de setmana, i a partir de llavors el vent de mestral anirà agafant empenta. Bufarà fort tot el cap de setmana, amb nevada considerable a la serralada pirinenca i sol a la plana, i temperatures més fredes.

Les temperatures d'avui no han estat fredes, però sí que han estat molt irregulars en funció del vent, amb màximes entre els 7 i 12ºC i mínimes entre els 3 i -1ºC. El vent ha bufat amb cops forts a la nit de mestral, i de dia am cops com a màxim moderats, amb baixa humitat, i molt bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:       2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      13,4ºC
T. Mínima:         2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,2ºC
T. Mínima:      -1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:       0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      9,6ºC
T. Mínima:      -0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    11,0ºC
T. Mínima:     -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     8,6ºC
T. Mínima:      1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada