dimecres, 14 de gener del 2015

Dades 14 de gener de 2015

El dimecres ha començat amb força boires de nou a molts punts de l'interior, la majoria s'han desfet a mig matí o com a molt tard migdia, quedant alguna de residual a ponent que ha estat més persistent, mentre que a la resta el país el dia ha estat molt assolellat i tranquil. De moment tot continua igual, sota la influència de l'anticicló molt potent que estabilitza el temps. Demà a la tarda i vespre començarà a acostar-se un front des del nord-oest, amb núvols que progressivament aniran tapant el cel. Divendres tenim un canvi de temps, amb cel tapat sobretot al matí i pluges i ruixats no massa important, i neu a les muntanes. A la tarda i vespre el front anirà marxant, entrarà el mestral i la temperatura baixarà de forma clara, mentre que dissabte tindríem temps variable i fred, i diumenge a darrera hora ens arribaria una altra pertorbació, tot i que aquest aspecte no està molt clar. El que si sembla bastant segur és que la propera setmana serà notablement freda.

Les temperatures màximes han baixat respecte les d'ahir i s'han mogut entre els 8 i 15ºC, i les mínimes entre els 0 i 3ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de direcció variable, la humitat ha estat elevada al matí i baixa a la tarda, i la visibilitat dolenta a primera hora i bona a partir de migdia.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     8,5ºC
T. Mínima:      2,7ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      9,6ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,6ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,3ºC
T. Mínima:        1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    10,0ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:      1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada