diumenge, 11 de gener del 2015

Dades 11 de gener de 2015

La jornada d'avui ha estat molt semblant a la d'ahir, amb boires molt extenses i espesses a primera hora i que han durat fins a migdia, i que durant la tarda s'han desfet de forma parcial permetent algunes ullades de sol, però al final de la tarda la boira s'ha anat estenent de nou i ara torna a ser molt extensa. La propera matinada i demà al matí tornarem a tenir boires espesses a molts punts i de nou molt humides, i probablement persisteixin fins a migdia o primera hora de la tarda, tot i que puntualment durarien tot el dia. Aquest tipus de temps durarà fins a mitjans de setmana, a partir de dijous i divendres ens arriba un front des del nord, amb neu al Pirineu, ambient més fred i desaparició de totes les boires.

Les temperatures d'avui han estat més baixes en general les màximes, amb valors d'entre 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -1ºC. El vent ha bufat de mestral fluix, la humitat ha estat elevada i la visibilitat ha estat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,4ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     6,7ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:       -0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,9ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:         1,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:     -0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     7,3ºC
T. Mínima:      0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada