divendres, 23 de gener del 2015

Dades 23 de gener de 2015

El dia ha començat amb cel serè arreu, i tant sols s'ha pogut observar alguna boira molt local a primera hora, i que s'ha desfet ràpidament, i el sol ha seguit dominant arreu al migdia i tarda, pràcticament sense núvols. La propera matinada tornarà a ser serena i força freda, amb glaçades moderades a tot l'interior, més fortes en indrets enclotats, i la demà el temps seguirà estable, assolellat i amb vent moderat de mestral, la temperatura pujarà una mica de dia. Diumenge ens passa la cua d'un petit front, amb alguns núvols, temperatura més suau de dia i vent moderat a fort de mestral. La propera setmana començarà amb ambient moderadament fred, ventós i amb un anticicló aprop, per tant amb temps estable.

Les temperatures màximes del dia han pujat i s'han situat entre els 4 i 10ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -2 i -5ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     6,5ºC
T. Mínima:     -3,6ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      9,8ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,9ºC
T. Mínima:       -4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,3ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,0ºC
T. Mínima:      -3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,2ºC
T. Mínima:     -1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     3,7ºC
T. Mínima:     -5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     6,6ºC
T. Mínima:     -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada