diumenge, 4 de gener del 2015

Fotografies de la setmana (29 de desembre al 4 de gener de 2015)

Dilluns 29 de desembre: la setmana començava amb un temps molt assolellat i molt bona visibilitat Imatge a primera hora de la tarda prop de Conill:
Dimarts 30 de desembre: va continuar el temps molt tranquil, amb domini del sol i pràcticament sense núvols. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 31 de desembre: el fred dels darrers dies, molt marcat, ha provocat que en els obacs el gel continui tot el dia sense desfer-se, amb formes curioses:
Dijous 1 de gener: el nou any ha començat igual com va acabar, amb temps estable, domini de sol i molt bona visibilitat Imatge des de Calaf mirant al nord a migdia:
Divendres 2 de gener: tot continuava igual, amb domini del sol pràcticament total, molt bona visibilitat i alguns núvols alts decoratius. Imatge als volts de migdia prop de Pujalt:
Dissabte 3 de gener: una jornada més, sense canvis. Sol, alguns núvols prims i molt bona visibilitat tot el dia. Imatge a migdia 
Diumenge 4 de gener: la setmana acaba pràcticament tal i com la vam començar, amb molt sol i temps tranquil. Imatge a migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada