dissabte, 31 de gener del 2015

Dades 31 de gener de 2015

El dia ha començat força tapat amb boires i núvols baixos, fins que a mig matí s'han anat obrint clarianes. A partir de migdia, i degut a l'entrada d'una massa d'aire molt fred en alçada, han començat a créixer nuvolades potents que han acabat donant precipitacions. En conjunt han estat locals i de poca importància, però s'han presentat acompanyades de tempesta i, molts cops, amb calamarsa o neu granulada. Tot això anirà marxant, i la nit serà força serena, amb vent moderat de mestral i temperatures que baixaran de forma clara, amb glaçades. Demà tindrem un dia clar i ventós, amb neu de nou al Pirineu, i amb fred viu. De ara a la propera setmana, el fred es mantindrà de ple hivern, i dimarts-dimecres podríem tenir alguns ruixats de neu, ruixats que es podrien repetir el cap de setmana.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 6 i 11ºC, i les mínimes, que han estat més altes que en dies enrere, s'han situat entre els 2 i 6ºC, amb vent moderat de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,6ºC
T. Mínima:      2,6ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      9,5ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:   0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      10,2ºC
T. Mínima:         2,0ºC
Precipitació:     0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,7ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:   0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      8,1ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:   0,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     7,9ºC
T. Mínima:      2,6ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenòmens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada