dimarts, 20 de gener del 2015

Dades 20 de gener de 2015

El dia ha començat amb precipitacions a diversos punts de l'interior, en forma de neu per damunt dels 500 m, i que en punts elevats han deixat petites enfarinades anecdòtiques. Al llarg del matí les precipitacions s'han anat allunyant cap al mar, i ha continuat el cel tapat amb boires que, de forma puntual, han estat  gebradores, mentre que a la tarda la boira s'ha aixecat i ha quedat com a boira alta. La propera nit serà freda, amb glaçades arreu, mentre que demà sobretot a la tarda augmenta la inestabilitat amb possibles precipitacions febles i que podrien ser en forma de neu una altra vegada. Dijous tindrem temps lleugerament variable, amb ruixats de calamarsa al litoral i prelitoral centrals, i ambient molt fred a la resta. Les temperatures baixes, tot i que ja sense possibilitat de precipitacions, continuaran tot el que queda de setmana.

Les temperatures d'avui han estat molt baixes, amb màximes entre els 0 i 6ºc i mínimes entre els 2 i -1ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta, i el vent ha bufat fluix de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     0,8ºC
T. Mínima:     -1,2ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      1,1ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       2,8ºC
T. Mínima:       -0,6ºC
Precipitació:    0,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      0,3ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      6,0ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:   0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     2,7ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:  0,3 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     3,0ºC
T. Mínima:      0,7ºC
Precipitació:  0,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     1,4ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:  0,3 mm
Fenòmens observats: pluja, aiguaneu, neu, boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada