dijous, 22 de gener del 2015

Dades 22 de gener de 2015

Avui hem tingut un matí que ha començat amb boira espessa i fins i tot gebradora en alguns punts, però que a mig matí ja s'ha anat trencant i desfent, amb un migdia i tarda més assolellats. El temps s'ha estabilitzat després de les pertorbacions dels darrers dies, i així continuarà els propers dies. Demà tindrem domini del sol, algunes boires matinals i ambient moderadament fred, incrementat pel vent de mestral que bufarà durant el dia amb cops moderats tot i que les màximes podrien ser un parell de graus més altes. Dissabte la situació seria la mateixa, amb vent moderat, temperatura una mica més suau de dia i cel poc núvols, i diumenge el vent de tramuntana seria més fort, i la temperatura tornaria a baixar. De cara a la setmana vinent, sembla que tindríem temps estable, amb algunes boires matinals, fred de nit, suavitat de dia i alguns dies amb vent de mestral. Ara com ara no es veuen canvis de temps significatius.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 2 i 8ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -5ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat sobretot al matí, i vent fluix amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     2,4ºC
T. Mínima:     -1,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      2,1ºC
T. Mínima:      -4,7ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       6,6ºC
T. Mínima:       -4,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      2,4ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      8,5ºC
T. Mínima:      -3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     4,5ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     3,3ºC
T. Mínima:     -0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada