dilluns, 19 de gener del 2015

Dades 19 de gener de 2015

La setmana ha començat amb molta inestabilitat i cels tapats arreu pel pas d'un front durant el dia que, tot i no ser massa actiu, ha anat deixant precipitacions al llarg el dia, entre febles i moderades. La cota de neu ha estat molt variable, entre 600 i 700 a la nit, una mica més alta durant el dia per tornar a baixar lleugerament aquest vespre, però en conjunt no ha agafat per sota els 800 metres. La propera nit encara hi pot haver precipitacions, febles en general i esporàdicament en forma de neu, mentre que demà a poc a poc anirà allunyant-se el front, amb algunes boires a primera hora i més clarianes a la tarda, ambient força fred. Dimecres començarà amb tranquil·litat, però al vespre i nit podria arribar un nou front amb ruixats de neu, aspecte que a hores d'ara encara no està gens clar.

Les temperatures han estat fredes, amb màximes entre els 1 i 5ºC i mínimes entre els 0 i 3ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat dolenta i el vent ha bufat fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     1,9ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:  6,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      2,6ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   5,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       3,3ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:    5,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      1,1ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:   5,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      5,4ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:   4,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     3,4ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  5,5 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     2,2ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:  5,5 mm
Fenòmens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada