divendres, 16 de gener del 2015

Dades 16 de gener de 2015

El dia ha començat amb cels força tapats i pluges que han anat escombrant tot el país de ponent a llevant al pas del front fred, i que, tret del Pirineu occidental, han estat en conjunt febles i no superiors als 5 mm. A partir de migdia s'ha anat aclarint el cel de ponent a llevant, quedant una tarda força serena tret del Pirineu per efecte dels vents secs. La propera nit serà serena o amb alguna boira local en llocs arrecerats del vent, i amb temperatures clarament més fredes, es preveu temperatures negatives a tot l'interior. Demà tindrem dia assolellat, amb vent més fluix i temperatura de ple hivern, mentre que diumenge a la tarda s'anirà tapant per l'entrada d'una nova pertorbació que diumenge a la nit i dilluns matí ens podria portar nous ruixats i que aquest cop podrien ser de neu a la nostra zona. L'ambient notablement fred continuarà tota la propera setmana.

Les temperatures màximes han estat força més baixes que les d'ahir, i s'han mogut entre els 6 i 10ºC. Per la seva banda, les mínimes han pujat i s'han situat entre els 0 i 4ºC, amb un matí de vent fluix variable, humitat elevada i mala visibilitat, i tarda amb vent moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:      3,4ºC
Precipitació:  3,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      6,9ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:   5,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       6,4ºC
T. Mínima:        2,9ºC
Precipitació:    3,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,5ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:   2,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       9,5ºC
T. Mínima:        0,9ºC
Precipitació:    2,8 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,3ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:  2,3 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     9,3ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:  3,1 mm
Fenòmens observats:pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada