dimecres, 21 de gener del 2015

Dades 21 de gener de 2015

La jornada ha començat amb boires extenses a molts punts de l'interior, i que de forma puntual han tornat a ser gebradores, sobretot en zones elevades, mentre que a la resta de zones hi havia sol amb alguns núvols alts i mitjos. Cap a migdia s'ha anat desfent la boira, alhora que ha començat a augmentar els núvols de ponent a llevant per l'entrada d'un nou front que ens afectarà aquesta nit i matinada, i que ens portarà cel tapat i alguna lleu precipitació, el front és molt poc actiu. Demà durant el dia tindrem més clarianes, tot i alguna boira matinal, i la tarda quedarà assolellada, amb vent de mestral moderat i temperatura freda. De cara a dies posteriors, continuarà l'ambient més aviat fred, sense precipitacions i amb vent moderat, que podria incrementar-se entre dissabte i diumenge.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 1 i 6ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i -3ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     2,2ºC
T. Mínima:     -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      4,2ºC
T. Mínima:      -3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       4,0ºC
T. Mínima:       -2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      0,7ºC
T. Mínima:      -1,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      5,9ºC
T. Mínima:       0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     3,4ºC
T. Mínima:     -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     3,4ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     2,6ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada