dimarts, 13 de gener del 2015

Dades 13 de gener de 2015

El dia ha començat amb alguns núvols alts i mitjos procedents d'una petita pertorbació que ens ha creuat a primera hora però no ha portat conseqüències, i tots els núvols s'han desfet a mig matí, quedant un migdia i tarda ben assolellats o amb algun núvol prim anecdòtic. La propera matinada tindrem més núvols ja que ens creua un front molt poc actiu, i les temperatures seguiran poc fredes. Dijous tindrem també un dia estable, amb algunes boires matinals i temperatura molt suau de dia, tapant-se de cara a la tarda i vespre per l'arribada d'un nou front, aquest més actiu. Divendres tindrem alguns ruixats, fins i tot pluja una bona estona i amb ambient prou fred, fins i tot amb volves de neu a darrera hora en indrets no massa alts. Dissabte i diumenge tindríem estabilitat i ambient bastant fred.

Les temperatures màximes han estat semblants a les d'ahir, amb valors entre els 10 i 18ºC, i mínimes clarament més altes, amb valors entre els 0 i 5ºC i notable inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat de garbí (sud-oest), fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    11,2ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    11,9ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      17,7ºC
T. Mínima:        1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    11,4ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada