dilluns, 5 de gener del 2015

Dades 5 de gener de 2015

La jornada d'avui ha començat amb boires extenses a molts punts interiors,però ràpidament s'han desfet a primera hora del matí excepte les que es presentaven en indrets enclotats, les quals han durat fins a migdia, amb tarda ben assolellada arreu. La previsió per la propera nit és de boires altre cop extenses, i que demà els costarà més de marxar que no pas avui, i amb temperatura que no serà tant alta com la d'avui. De moment, tant a curt com a mig termini, sembla que la presència de l'anticicló està garantida, amb estabilitat total, domini del sol i boires més extenses i persistents a ponent, amb temperatures en conjunt poc fredes, especialment altes als llocs elevats per efecte de la inversió tèrmica.

Les temperatures màximes s'han disparat avui, amb valors d'entre 13 i 15ºC, i mínimes entre els 4 i -2ºC, amb vent fluix del sud humitat elevada i visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    15,1ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:      0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      15,5ºC
T. Mínima:       -1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:       -1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,1ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:     -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   14,8ºC
T. Mínima:      3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada