diumenge, 4 de gener del 2015

Dades 4 de gener de 2015

Avui hem tingut de nou una jornada de temps molt i molt tranquil, amb sol tot el dia tot i que en algunes estones al matí han aparegut alguns bancs de núvols baixos, poc importants i que s'han desfet ràpidament abans de migdia en tots els casos. La propera nit i matinada continuarà el mateix tipus de temps, amb temperatures més fredes en zones enclotades degut a la inversió tèrmica, i com a diferència respecte dies enrere, podríem tenir algunes boires demà a primera hora. No serien molt extenses ni persistents, però es poden presentar, ja que la humitat a hores d'ara és més elevada que en dies enrere. A grans trets, a curt i mig termini tot continuarà igual, amb domini d'un anticicló molt potent, sol i boires matinals. Les temperatures no seran especialment fredes.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 7 i 12ºC, i les mínimes entre els 2 i -3ºC, amb bona visibilitat, humitat moderada i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     9,9ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,9ºC
T. Mínima:       -0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,7ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,2ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    10,0ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:     -3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    8,0ºC
T. Mínima:     0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada