dilluns, 26 de gener de 2015

Dades 26 de gener de 2015

Avui hem tingut un dia assolellat a primera hora del matí, però ràpidament al llarg el dia han anat apareixent bandes de núvols alts i mitjos de nord a sud acompanyant a un front poc actiu, i que al vespre han acabat per tapar del tot el cel, però sense provocar precipitacions. Demà tindrem un dia moderadament fred, amb força núvols alts i mitjos i alguna precipitació feble al Pirineu, de neu a cotes relativament baixes, i amb vent a cops moderat de mestral. Aquest tipus de temps continuarà el dimecres, i sembla que a partir de dijous i divendres comença a entrar un front pel nord que portarà nevades abundants al Pirineu a finals de setmana, molt vent de mestral i temperatures més fredes.

Les temperatures han estat més baixes que no pas les d'ahir, amb valors entre els 4 i 11ºC, i les mínimes entre els -2 i -5ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:     -3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      4,8ºC
T. Mínima:      -4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,4ºC
T. Mínima:       -3,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      4,1ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      5,8ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     6,4ºC
T. Mínima:     -5,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     5,6ºC
T. Mínima:     -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada