diumenge, 18 de gener del 2015

Dades 18 de gener de 2015

El dia ha començat amb tranquil·litat i cel serè a tot el país, però ràpidament han anat apareixent núvols, més abundants a partir de migdia i que a hores d'ara ja pràcticament tapen del tot el cel, i fins i tot ja s'han iniciat algunes pluges febles per ponent que a poc a poc van avançant  cap a l'est. La propera nit, matinada i demà tindrem pluges arreu, febles a moderades i amb ambient fred, la neu caurà aproximadament per sobre dels 800 m, tot i que demà a la nit i a primera hora de dimarts podria ser més baixa i emblanquinar algunes zones. A partir de dimarts la pertorbació s'anirà allunyant, s'imposarà l'ambient de ple hivern, i caldrà veure què passa el dijous amb la possible arribada d'una nova pertorbació.

Les temperatures màximes del dia han estat lleugerament més altes que ahir, i s'han mogut entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 0 i -5ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix de garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,3ºC
T. Mínima:     -3,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      6,3ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:   0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,4ºC
T. Mínima:       -3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,1ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,3ºC
T. Mínima:       -5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,5ºC
T. Mínima:     -2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:     -1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada