dijous, 1 de gener del 2015

Dades 1 de gener de 2015

El nou any ha començat de la mateixa manera que vam acabar el darrer, amb domini d'un potent anticicló que estabilitza plenament el temps, i amb presència absoluta del sol arreu del país, excepte alguns bancs de núvols baixos a primera hora del matí al litoral. De moment no hi ha canvis a la vista, per la qual cosa seguirem amb estabilitat, sol i algunes boires matinals, i temperatures mica en mica més altes sobretot de dia i en zones elevades, mentre que de nit i matinada hi haurà inversió tèrmica molt marcada i les gelades seran notables en zones enclotades. El vent serà molt fluix.

Les temperatures màximes han pujat una mica, i s'han situat entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -5ºC, amb inversió tèrmica marcada. El vent ha bufat molt fluix de mestral, la visibilitat ha estat bona, i la humitat ha estat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,1ºC
T. Mínima:     -3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     7,8ºC
T. Mínima:     -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,7ºC
T. Mínima:       -4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,7ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:       -5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,1ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    6,4ºC
T. Mínima:     0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada