diumenge, 15 de desembre del 2013

Fotografies de la setmana (9 a 15 de desembre de 2013)

Dilluns 9 de desembre: imatge d'unes fulles de roure de fulla petita (Quercus faginea) ja gairebé completament seques a Castellfollit de Riubregós.Tot i això, aquest any la vegetació va lleugerament endarrerida respecte anys anteriors degut a la calor d'octubre i primers de novembre :

Dimarts 10 de desembre: jornada amb estones de sol i estones de boira. Imatge des dels dipòsits d'aigua de Calaf on s'observa la boira que comença a entrar al poble:



Dimecres 11 de desembre: el dia va ser força serè, sobretot a la tarda i amb bona visibilitat i temperatures agradables:

Dijous 12 de desembre: la jornada va estar marcada pel sol i la boira que a estones anava entrant i sortint. Imatge de la tarda a Calaf amb boira alta:



Divendres 13 de desembre: la boira aquell dia va ser gebradora fins a la nit, i a mitja tarda ja deixava gruixos de gel importants a les parts més altes i exposades a la boira:



Dissabte 14 de desembre: el matí va començar amb restes de boira del dia abans i amb alguns núvols alts i mitjos provocats pel pas d'una cua de front feble. Imatge a primera hora del matí a Calaf:



Diumenge 15 de desembre: a primera hora del matí hi tornava a haver boira gebradora, com és habitual més intensa a les zones altes del poble. Tot i això, menys important que divendres:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada