diumenge, 8 de desembre del 2013

Dades 8 de desembre de 2013

El dia ha començat amb molts núvols baixos i fins i tot boires espesses en punts elevats de l'altiplà, però aquest cop no es tractava de la típica boira d'hivern, si no d'una massa de núvols baixos que entrava des del sud-est empesa per vents humits d'origen marítim, alhora que més temperats. A partir de mig matí les nuvolads s'han desfet del tot i ha quedat un dia ben serè a les nostres contrades. La previsió per la propera setmana indica persistència de l'anticicló ben bé per 8-10 dies més, amb la qual cosa no hi haurà canvis , i sí que tindrem dies amb sol i dies amb boira, en funció dels petits moviments que faci l'anticicló, fa de molt mal dir quins dies la boira ens afectarà a nosaltres. El que està clar és que a les planes de ponent la boira serà persistent molts dies més.

Les temperatures han estat força suaus, amb valors de les màximes entre els 11 i 14ºC, i les mínimes entre els 2 i -3ºC, amb vent fluix del sud-est, humitat elevada, i mala visibilitat tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada