dimecres, 11 de desembre del 2013

Dades 11 de desembre de 2013

Avui hem tingut una jornada marcada pels bancs de núvols baixos que han anat entrant des del mar a la meitat est del país, i que han arribat fins a la nostra zona, amb cels tapats al matí, sobretot a primera hora. Durant el dia aquests núvols s'han anat trencant, i a la tarda ha acabat dominant el sol. Independentment, ha continuat la boira persistent i l'ambient molt fred a les comarques de ponent. Pels propers dies sembla que continuarà l'estabilitat, tot i que amb petits matisos: ens passarà algun petit front fred que provocarà l'entrada del vent de mestral fluix, i aquest fet podria moure la boira que aquests dies es troba més localitzada a ponent, i fer-la arribar fins a les nostres zones. Ara com ara, no hi ha cap perspectiva de canvis de temps importants que puguin portar precipitacions o freds notables.

Les temperatures màximes han estat suaus, amb valors entre els 10 i 13ºC, i mínimes entre els 5 i -1ºC, amb vent molt fluix del sud-est, humitat elevada i visibilitat regular, tot i que millor que els darrers dies.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada