diumenge, 29 de desembre del 2013

Dades 29 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben serè, tot i que amb alguna boira matinal cap a zones molt fondes i arrecerades del vent, com és la zona de Ponts-Artesa de Segre, mentre que a la resta pràcticament no hi havia núvols i la visibilitat era molt bona. De cara a aquesta nit les temperatures tornaran a ser baixes amb glaçades freqüents, i demà al matí farà sol amb algunes boires matinals, més freqüents que no pas les d'avui, i de cara a la tarda hi haurà més núvols alts i mitjos sense més conseqüències, amb temperatures de dia més suaus que no pas avui. Dimarts ens arriba un front atlàntic molt feble amb força núvols però sense precipitacions, i amb temperatures més suaus. I l'any començarà amb tranquil·litat i temperatures poc fredes ben bé fins el dia 3. El dia 4 a la tarda ens creuarà un front amb ruixats febles, i el dia 5 ens afectarà el vent de mestral amb força i ambient notablement fred, però sense precipitacions fora del Pirineu.
 
Les temperatures del dia d'avui han estat força fredes, amb màximes compreses entre els 5 i 10ºC i mínimes  entre els 1 i -3ºC. El vent ha bufat fluix de mestral amb cops moderats sobretot a primera hora de la tarda, la visibilitat ha estat bona, i la humitat ha estat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada