dissabte, 14 de desembre del 2013

Dades 14 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia dominat per la boira a l'oest i més assolellat a l'est i nord, sobretot al matí mentre que a la tarda la boira s'ha estès més per les planes interiors. La previsió pels propers dies ens indica continuació de l'anticicló i, per tant, domini del sol arreu amb boires persistents a les planes interiors. A partir del dia 20 ens afectaria un front fred que provocaria ruixats al Pirineu, vent i una escombrada de boires a ponent. No obstant, segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps importants a mig o llarg termini.
 
Les temperatures d'avui han estat molt irregulars en funció de la presència o no de boira. Les màximes s'han mogut entre els 2 i 14ºC, mentre que les mínimes han estat més homogènies i s'han mogut entre els 0 i -3ºC, amb humitat alta, molt mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 2,9ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 2,7ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 3,2ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gebre, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada