dijous, 12 de desembre del 2013

Dades 12 de desembre de 2013

El dia d'avui ha tornat a ser anticiclònic, amb sol a l'est i Pirineus, i boires molt extenses a l'interior, bona part d'elles persistents, com és habitual sobretot les que es presentaven a ponent. La previsió per aquesta nit i demà no indica massa canvis, i les boires podran tornar a presentar-se a la nostra zona, moltes d'elles gebradores sobretot a les zones més altes. Dissabte ens passa un petit front que portarà alguns núvols i un augment de la força del vent de mestral que podria fer aixecar les boires, però sembla que en dies posteriors aquestes tornarien a dominar la situació, ja que la setmana vinent es preveu anticiclònica.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut en funció de la boira entre els 3 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -3ºC, amb notable inversió tèrmica a la matinada degut a l'estabilitat atmosfèrica. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat elevada i la visibilitat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada